Het luxueuze beauty cosmeticamerk Carita Paris staat voor magische texturen, zichtbare resultaten en innoverende formules. Carita Paris cosmetica biedt exclusieve producten, zichtbare resultaten en laat uw natuurlijke schoonheid stralen. Carita biedt een uitgebreid assortiment kwaliteitsproducten voor elke huid. Van de jongere tot oudere huid, van de vochtarme tot de vette huid.

Young Looks gebruikt deze exclusieve lijn in de diverse behandelingen en dit tot volle tevredenheid van alle klanten. Bovendien biedt Carita ook een exclusief assortiment cosmetica om thuis te gebruiken, elk product met een eigen specifieke werking.

Loop eens binnen bij Young Looks, onze schoonheidsspecialiste adviseert u graag.

 

 

 

 

 

Mooie nagels is nu haalbaar voor iedereen! Het is dé tijd voor SHELLAC! Zowel op je handen als je voeten!
Shellac is ideaal! De Shellac blijft 3 tot 4 weken mooi zitten op je vingernagels en maar liefst 6 weken op je teennagels!

De Shellac wordt op de natuurlijke nagels geplaatst en wordt uitgehard onder de speciale UV- lamp. Kies je voor een mooie warme kleur, een knalkleur of een French manicure? Maak een afspraak en bel ons op telefoonnummer 076-870 0014

 

Cryolipolyse, hét alternatief voor liposuctie

SNEL EN BLIJVEND CENTIMETERS KWIJTRAKEN

 

 

logo_cryospecialist-1

cryo1De CRYO 4S is één van de modernste Cryolipolyse apparaten. Door de geavanceerde techniek van Cryolipolyse worden vetcellen definitief verwijderd dankzij gecontroleerde koeling en gelijktijdige spierstimulatie. De behandelingen zijn snel, pijnloos en zonder operaties, injecties e.d. Bovendien wordt het weefsel rond de vetcellen niet beschadigd. Deze ultra moderne techniek laat vet(rolletjes) verdwijnen op plaatsen als buik, benen, billen, taille, “love handles” e.d.

Onderhuidse vetcellen reageren zeer gevoelig op kou en worden definitief afgebroken, als ze voor de duur van 50-60 minuten naar ca. 2 graden afgekoeld worden. Bij deze temperatuur worden de andere cellen niet beschadigd. Als de vetcellen hun functie eenmaal stopgezet hebben, worden ze geleidelijk op natuurlijke wijze door de stofwisseling uit het lichaam afgevoerd.
De elektronische spierstimulatie EMS werkt op twee manieren. Het stimuleert enerzijds spieropbouw en activeert bovendien de stofwisseling waardoor afgebroken vetcellen sneller uit het lichaam worden afgevoerd. Het is klinisch wetenschappelijk vastgesteld dat deze methode doet wat het belooft.

Young Looks heeft de allernieuwste CRYO 4S apparatuur. Daarom kunnen wij (tegen dezelfde) prijs met 8 behandelpads tegelijk werken voor een sneller resultaat. De spierstimulatie zorgt voor een optimale stofwisseling waardoor afgebroken vetcellen sneller uit het lichaam worden afgevoerd. Bovendien is de apparatuur voorzien van de geavanceerde “BODY COMPOSITION ANALYZER”, ultra moderne computersoftware die de meest geschikte behandeling voor u samenstelt en bovendien alle gegevens en resultaten vastlegt, zodat u deze steeds met uw consulente kunt bespreken.

cryo2 

Pads op bovenbenen en buik

Hoe gaat een Cryo-behandeling in z’n werk?
De pads van de CRYO 4S worden direct op de probleemzone(s) geplaatst. Dit is pijnloos, u voelt alleen warmte en kou. Daar waar de pads zijn geplaatst worden de onderhuidse vetcellen afgebroken. Door de afkoeling, in combinatie met elektro-stimulatie, kristalliseren de vetcellen en vallen uiteen. Deze vetcellen worden vernietigd en komen niet meer terug.

De eerste resultaten ziet men vaak al na 1 behandeling, een duidelijk resultaat binnen 3 weken en de grootste verandering na gemiddeld 3 maanden. Uw lichaam is dan nog steeds vetcellen aan het afbreken, dit kan wel doorgaan tot 4 maanden na de behandeling. De verwijdering van de vetcellen is definitief, dus indien u uw gewicht op peil houdt door voldoende beweging en een gezonde levensstijl, zullen uw resultaten op langere termijn stabiel blijven. Omdat de afgebroken vetcellen langzaam en in kleine hoeveelheden worden afgevoerd, heeft de huid voldoende tijd om zich aan de nieuwe lichaamscontouren aan te passen. Uw huid zal dan ook niet verslappen.

Na een Cryolipolyse-behandeling is er geen sprake van ‘down-time’, zodat u direct verder kunt met uw dagelijkse bezigheden. Het is wel van groot belang dat u dagelijks minimaal 2 liter water drinkt, gedurende 4 weken na de behandeling. Dit is belangrijk om alle vrijgekomen afvalstoffen op natuurlijke wijze af te voeren.

cryo4

 

 

 

 

 

 

Duur van de behandelingen
U gaat gemakkelijk liggen op een comfortabele ligstoel en de consulente brengt op die plaatsen waar u centimeters kwijt wilt raken, de pads aan (maximaal 8 stuks) en stelt de apparatuur in op uw persoonlijke indicaties. De temperatuur en het programma voor spierstimulering kunnen de hele tijd in sterkte aangepast worden. De behandeling is pijnloos en duurt ongeveer 50 tot 60 minuten.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
Dat hangt af van uw doelstelling en waar u de centimeters kwijt wilt raken. Gemiddeld heeft u voor de buik en de heupen 5 behandelingen nodig, voor de bovenarmen 4 behandelingen en voor de benen inclusief zitvlak 10 behandelingen.

Hoeveel tijd zit er tussen de behandelingen?
We bevelen iedere periode van 10-14 dagen een behandeling aan. Er moeten echter minstens 7 dagen tussen de behandelingen zitten.

Hoe moet ik tijdens de behandelingen eten?
Zoals bij alle methodes voor bodyforming zult u wellicht uw voeding een beetje moeten aanpassen. Onze consulentes geven u hierover een uitgebalanceerd advies.

Wat is er bijzonder aan de methode?
In vergelijking met andere methodes komt het neer op een aantoonbare vermindering van vetcellen zonder bijwerkingen.

Welke contra-indicaties zijn er?
Er zijn slechts heel weinig contra-indicaties. Daartoe behoren bijvoorbeeld pacemakers, epilepsie, zwangerschap, ernstige hart- en vaatziektes, trombose, zware lever- of nieraandoeningen, kanker, acute infecties.

Voor wie is de Cryolipolyse geschikt?
De methode is geschikt voor vrouwen en mannen. Bij behandelingen voor personen onder 18 jaar is de toestemming van de ouders en/of een arts nodig.

Welk resultaat kan ik verwachten?.
De eerste resultaten ziet men vaak al na 1 behandeling, een duidelijk resultaat binnen 3 weken en de grootste verandering na gemiddeld 3 maanden. Uw lichaam is dan nog steeds vetcellen aan het afbreken, dit kan wel doorgaan tot 4 maanden na de behandeling. De verwijdering van de vetcellen is definitief, dus indien u uw gewicht op peil houdt door voldoende beweging en een gezonde levensstijl, zullen uw resultaten op langere termijn stabiel blijven.

Body Composition Analyzer
Bij ons is het Cryolipolyse systeem aangesloten op de allernieuwste computer software. Dit unieke systeem meet gewicht, BMI, vetmassa, spiermassa, botmassa, stofwisseling, viscerale vetwaarde, TWB, BMR en nog een aantal andere aspecten. Ten eerste helpt dit om voor elke individuele deelnemer de juiste behandeling te bepalen, ten tweede wordt de gehele behandeling in het systeem geanalyseerd opgeslagen en kunt u samen met de consulente de resultaten keer op keer volgen. ECHT UNIEK!

Op welke plekken kan Cryo worden ingezet?
Cryolipolyse is een uitwendige behandeling die op vrijwel alle probleemzones kan worden ingezet. Zo kunt u eindelijk uw hardnekkige lovehandles verwijderen en uw taille laten slinken. Tijdens een intakegesprek informeren wij u over uw mogelijkheden en stellen een persoonlijk behandelplan voor u op.

centimeters-verliezen-plekken-lichaam

Voordelen Cryolipolyse met CRYO 4S:
• Effectieve vetvermindering
• Op meerdere plaatsen van het lichaam te gebruiken
• Geschikt voor vrouwen en mannen
• De kosten zijn te overzien
• Pijnloos
• Wetenschappelijk erkend
• Klein aantal behandelingen
• Zonder bijwerkingen
• Perfecte begeleiding met de “Body Composition Analyzer”

 

 

 

 

CRYO 4S behandelingsresultaten

Buik en heupen tot 12 cm / benen tot 8 cm lichaamsomvang

Gewicht Vetmassa Buikomvang Beenomvang
1 behandeling
1 week – 1,0 kg – 0,7 kg – 2,2 cm – 1,3 cm
6 behandelingen
6 weken – 4,8 kg – 4,1 kg – 7,0 cm – 3,9 cm
12 behandelingen
12 weken – 8,3 kg – 7,1 kg – 9,2 cm – 5,87 cm

 

Advies en contact
Wilt u van uw probleemzones af? Dan is Cryolipolyse de juiste behandeling voor u. Maak een afspraak voor een persoonlijk intake gesprek waarin wij de gehele behandeling en verwachtingen met u doorspreken. Benieuwd naar de Cryo behandeling kosten? Deze zijn afhankelijk van uw persoonlijke wensen en uw persoonlijk behandelplan. Tijdens het gratis en vrijblijvende intake gesprek neemt uw consulente ook de kosten met u door.

_85

 

 

 

cryo-lipolyse

 

 

img00006867